Digital bogføring

Bogføring

Vi tilbyder assistance
til alle typer af virksomheder

Vi tilbyder bogføringsassistance for alle typer virksomheder. Vi kommer gerne ud til Jer for at lave bogføringen, eller vi laver det på vores kontor - hvor i afleverer bilagene fysisk eller også kan de afleveres elektronisk.

Digital bogføring

Træt af fysiske bilag Klar det hele fra mobilen

Vi hjælper også meget gerne med til at få lavet en mere smidig løsning for dig, så du kan klare det hele fra mobilen. Er du blevet træt af at skulle gemme alle kvitteringer i mapper, og bliver der et bilag væk i bilen fra tid til anden, så har vi løsningen til dig, så du aldrig skal bøvle med de fysiske bilag igen


Når vi har sat det op kan du med få klik på mobilen få kvitteringen ind i dit bogholderi. Herefter forestår vi bogføring, afstemning, moms indberetning, klargøring til revisor eller udarbejdelsen af det færdige regnskab.

En tilpasset løsning til dine behov

Hvis vi bogfører for dig, så tilpasser vi produktet til dine ønsker, og laver momsindberetning, periodebalancer, sammenligninger med tidligere år, budgetopfølgning, diagrammer eller hvad du kunne ønske. Ønsker du kun bogføring og momsen indberettet uden en balance, så er det det du får.

Bogføring til en skarp pris

Sådan kommer vi i gang

I starten tager vi os ekstra tid til at finde ud af hvad dine ønsker er til bogføringen, samt hvor meget du ønsker at gøre selv, og hvad vi skal gøre. Herefter forsøger vi at strømline arbejdsgangen hos kunden, så både vi og kunden kommer til at bruge mindst mulig tid på bogføringen, hvilket giver den laveste pris.