Digital bogføring

Om Brandt & Holt

Mange års
erfaring i branchen

Brandt & Holt ApS drives af Carsten Holt og Martin Andersen.

Begge er uddannet som revisor og har en lang og solid erfaring indenfor regnskabsbranchen.

Brandt og Holt

Martin Brandt Andersen

Martin har arbejdet 19 år i revisionsbranchen for det samme revisions firma. Martin har arbejdet rigtig bredt indenfor revisionsbranchen og har derfor stor erfaring fra mange områder og fra mange af kundernes brancher.

Det helt grundlæggende indenfor regnskab er bogføring og afstemning, hvilket Martin mestrer til perfektion.

Martin har også haft stor succes med den tætte daglige rådgivning med kunden, og har været med til mange succeser sammen med kunderne, hvor mange kunder har vækstet kraftigt gennem tiden. Martin har en positiv tilgang til kundernes ideer, og har derfor ofte været med til at få bankerne overbevist når der var behov for dette for at ideerne kunne føres ud i livet.

Uddannelsesmæssigt har Martin suppleret revisor uddannelsen med en HD i regnskab.

Carsten Gasbjerg Holt

Carsten har arbejdet 10 år i det samme revisionsfirma, hvor han har opnået stor erfaring og kendskab til rigtig mange brancher. Udover dette har Carsten arbejdet 3 år som selvstændig bogholder, og har opnået stor erfaring i at effektivisere og digitalisere processerne i kundernes bogholderi. 

Det helt grundlæggende indenfor regnskab er bogføring og afstemning, og dette mestrer Carsten til perfektion.

Carsten kan gøre dit bogholderi lettere og papirløst på kort tid, hvilket alle Carstens kunder har været meget tilfredse med, både det tidsmæssige, men også det at der er mere styr på bilagene i det de ryger direkte ind i bogholderiet med få klik på mobilen, og samtidig slipper kunden for de fysiske bilag. Kunden slipper også for at sætte bilagene i orden eller at bilagene bliver væk.

Om Martin Brandt og Carsten Holt

Få din egen regnskabschef

Du kan hos os få din egen regnskabschef på timebasis. Er din virksomhed ikke så stor at den kan bære at have sin egen økonomifunktion in house, eller vil du heller købe dig til denne funktion eksternt, så ring og få en snak om dine behov, og så finder vi en løsning sammen.